Reactie RIBW op ingezonden brief mevrouw Dijkstra

Algemeen

Reactie van Edwin ten Holte, Raad van Bestuur RIBW Nijmegen &Rivierenland, op de ingezonden brief van mevr. Dijkstra d.d. 8 mei.

Als bestuurder van de RIBW Nijmegen & Rivierenland begrijp ik de ongerustheid en vragen die mevrouw Dijkstra in haar ingezonden brief benoemt.
Naar aanleiding van het genoemde incident is de bewoner in kwestie in samenspraak met burgemeester en wethouder nog dezelfde dag verplaatst naar een andere locatie, en keert niet meer terug.

Wat er in mei 2018 is gebeurd, heeft een enorme impact op iedereen in Wamel. Daarom heeft de RIBW al eerder aangegeven in gesprek te willen gaan met betrokkenen en anderen die ongerust zijn. Graag ga ik in op vragen die er leven, omdat de RIBW al jaren een fijne plek heeft binnen de gastvrije gemeenschap van Wamel en wij aan die relatie veel waarde hechten. Ik vind het jammer dat het niet eerder tot een gesprek is gekomen, omdat vragen nu blijven bestaan en ook de ongerustheid.

Hierbij nodig ik inwoners van Wamel van harte uit om hun verhaal te doen, hun vragen te stellen en van ons antwoorden te krijgen. Ook voor de RIBW bewoners geldt dat zij meer hebben aan een goede buur dan aan een verre vriend.

Op woensdagavond 15 mei bent u van harte welkom om 19.00 uur in de Blijplaats, Dorpsstraat 90, Wamel

Edwin ten Holte
Raad van Bestuur RIBW Nijmegen & Rivierenland