Logo demaasenwaler.nl
Foto: Dorpslijst Deest

Tonny van den Broek benoemd tot erelid van Dorpslijst Deest

DEEST - Na 40 jaar lid te zijn van Dorpslijst Deest is Tonny van den Broek, tijdens de jaarvergadering op 30 oktober jongstleden, benoemd tot erelid van de partij.

De oud-wethouder en gemeenteraadslid heeft de partij mede opgericht en is zich al die jaren blijven inzetten om de dorpsbelangen te behartigen.

De drukbezochte jaarvergadering ving aan met een kennismaking met wijkagent Mark Linssen. Na uitleg van dhr. Linssen over de werkzaamheden van een wijkagent was er de gelegenheid om vragen te stellen en werden door de aanwezige partijleden al diverse dorps 'knelpunten' benoemd.

Na de presentatie van de nieuwe partijstructuur, is door de leden een nieuw bestuur gekozen en direct geïnstalleerd. De eerste taak van (interim) voorzitter Bart van Gelder was het benoemen van aftredend bestuurslid Tonny van den Broek (Voorzitter) tot erelid van de partij. Bij de benoeming werd de oorkonde, evenals een bos bloemen, overhandigd door Ellen Thomassen, gemeenteraadslid namens de partij.

De heer Van den Broek bedankte alle aanwezigen en de mensen die altijd zij-aan-zij met hem gestaan hebben zowel binnen de partij als daarbuiten. Met de benoeming van de nieuwe bestuursleden krijgt de partij een flinke impuls en ziet de toekomst van Dorpslijst Deest er rooskleuriger uit.

Lees ook

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ga jij dit jaar op vakantie?Reageren!