Martijn Lemmers
Martijn Lemmers Foto: Eigen foto

Martijn loopt marathon voor KWF

Mens

BOVEN-LEEUWEN - Martijn Lemmers loopt op 14 april de Marathon Rotterdam om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. 

Voor de Marathon Rotterdam kunnen deelnemers zich, onder het initiatief ‘ren tegen kanker’, laten sponsoren en daarmee geld ophalen voor KWF. In aanloop naar de Marathon Rotterdam liep Martijn zondag 17 maart de halve marathon tijdens de Stevenloop om extra aandacht te vragen voor dit initiatief. De teller staat inmiddels op 1.116 euro. Dit is mede te danken aan Willems Boven-Leeuwen, die werknemers stimuleert en (financieel) ondersteunt in uitdagingen als deze. 

Motivatie 

‘Ik heb steeds vaker en meer mensen om me heen die met deze rotziekte te maken krijgen’, legt Martijn Lemmers uit. ‘Zowel de patiënt zelf als de naasten krijgen vaak veel te verduren. Machteloos sta ik dan aan de zijlijn. Met mijn deelname aan ‘ren tegen kanker’ kan ik toch een bijdrage leveren en dat geeft een goed gevoel.’ 

Ren tegen kanker 

Ren tegen kanker is een initiatief van KWF Kankerbestrijding. Iedereen die een sportieve bijdrage wil leveren kan een actiepagina aanmaken om daarmee sponsorgeld op te halen. De opbrengst komt direct ten goede aan baanbrekend kankeronderzoek. Ook Martijn steunen? Ga dan naar: www.acties.kwf.nl/event/ren-tegen-kanker/home en zoek op ‘Martijn Lemmers’. 

Martijn Lemmers