Afbeelding
Foto: Ger van Boxem

Wandeltocht tijdens Actief Ontmoeten

Algemeen

BEUNINGEN - Zondag 20 september kunnen belangstellenden meedoen met een mooie wandeltocht tijdens het sportieve evenement 'Actief Ontmoeten'.

Tijdens de lock-down zijn mensen meer gaan wandelen dan ooit. Zo zijn lunchwandelen en ’s avonds na het eten digestief wandelen erg populair. In De Maas&Waler hebben we de afgelopen tijd een aantal populaire wandelpaden belicht, zoals Het Klompenpad in Beuningen dat jaarlijks door duizenden bewandeld wordt.

Vanwege de corona- maatregelen zijn veel georganiseerde wandeltochten afgelopen tijd afgelast. Gelukkig gaat de wandeltocht tijdens Actief Ontmoeten, op 20 september aanstaande, door. De wandeltocht is coronaproof en er is vergunning voor verleend. Het is een KWBN-wandeltocht en deze wordt verzorgd door Stichting Wandelen in Beuningen. Er zijn verschillende afstanden, zodat iedereen mee kan doen. Alle routes gaan door het unieke en mooie buitengebied en zijn deels onverhard. Onderweg zijn er verschillende rustplaatsen om wat te eten of drinken.

Tijdens Actief Ontmoeten zijn er naast wandeltochten ook fietstochten, Trailrun-duurlopen, boksen, combitraining en klimmen en klauteren. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.actiefontmoeten.nl.