Platform Veilig Sporten Beuningen

Algemeen

BEUNINGEN - Jeugd tot en met 18 jaar mag weer in de buitenlucht gaan sporten. Verenigingen in de gemeente Beuningen hebben leuke activiteiten opgezet om veilig te kunnen sporten. Ook niet-leden kunnen aan deze activiteiten deelnemen.
Verenigingen bieden hun activiteiten aan via het platform Veilig Sporten van Beuningen Samen in Beweging. Je kunt hier zien wat er allemaal georganiseerd wordt in jouw buurt. Ook kun je jezelf op deze plek aanmelden voor de activiteiten.

Aanmelden activiteiten
Verenigingen die activiteiten voor kinderen organiseren, kunnen deze aanmelden op www.beuningensameninbeweging.nl. Let op: alleen door de gemeente goedgekeurde activiteiten mogen op dit platform geplaatst worden. Voor alle aangeboden activiteiten in de gemeente Beuningen moet eerst toestemming gevraagd worden. Het formulier is te vinden op de website van de gemeente.

Wilt u iets organiseren, maar is de datum nog onbekend? Ook dat kunt u online aangeven. Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Neem dan contact op met valeriebekkers@stg-perspectief.nl.