Bingomasters Bart en Sandrine.
Bingomasters Bart en Sandrine. Foto: John van Gelder

Maas en Waalse Bingo

Algemeen

DRUTEN - Heel Maas en Waal kan op zaterdag 16 mei deelnemen aan een ouderwets avondje bingo. Online welteverstaan. Er zijn cadeaubonnen te winnen van lokale ondernemers, die op deze manier een financieel steuntje in de rug krijgen.

Organisatoren Bart van Kraaij en Sandrine Knippenburg: 'We zagen om ons heen met veel succes buurtbingo's gehouden worden. Daaruit ontstond het idee om een online bingo te organiseren voor heel Maas en Waal én daarbij tegelijkertijd Maas en Waalse ondernemers te steunen', aldus Sandrine. De bingo is zaterdag 16 mei vanaf 19.30 uur te volgen via een livestream op YouTube. De balletjes gaan rollen om 20.00 uur. Er worden in totaal vijf ronden gespeeld. Heeft men bingo, dan kan men dat via een speciaal telefoonnummer laten weten. Via maasenwaalbingo.nl zijn vanaf nu bingoboekjes te bestellen. Een boekje met vijf bingokaarten kost 5 euro. Bestellen kan tot en met donderdag 14 mei. Let wel: op is op!
Maas en Waalse ondernemers die financiële schade lijden door de coronacrisis, en bij wie de organisatoren van de bingo een cadeaubon kunnen kopen, kunnen dat eveneens via de website laten weten. Voor meer informatie over het evenement, zie: maasenwaalbingo.nl.