Afbeelding
Foto: Barbara de Meijer

Wandelcafé Winssen gestart

Algemeen

WINSSEN - Sinds een paar maanden wandelt er wekelijks een aantal mensen gezamenlijk in Winssen. Deze zomer is er een groepje mensen elke week gaan wandelen, waarvan een aantal op advies van de praktijkondersteuner van huisartsenpraktijk Winssen. Dit wekelijks wandelen is de wandelaars zo goed bevallen, dat zij ook in de winter zijn doorgegaan.

Na de wandeling drinken de meesten nog een kopje koffie of thee in het ontmoetingscentrum de Paulus of een andere gelegenheid in de buurt. Geïnspireerd door de wandelgroepen in andere dorpen in de regio en in samenwerking met Beuningen Samen in Beweging, is deze wandelgroep in Winssen nu officieel gestart onder de naam Wandelcafé Winssen.

Het Wandelcafé is er voor iedereen die het leuk vindt om samen met anderen te wandelen. Dus ook voor mensen die het wandelen weer willen oppakken. Naast het bewegen en je daardoor beter voelen, kunnen gezelligheid en mooie wandelingen ook redenen zijn om deel te nemen aan het Wandelcafé. Het is gratis (alleen het kopje koffie/thee is op eigen kosten), u hoeft geen lid te worden en u sluit aan wanneer het u past. De organisatie ligt grotendeels bij enthousiaste vrijwilligers. Zij zetten de route uit, wandelen mee en zorgen voor afwisseling van de wandelplekken.

Er wordt wekelijks op de dinsdag en de donderdag gewandeld. De wandeling duurt gemiddeld een uur. Afhankelijk van het wandeltempo wordt er in 1 of 2 groepjes gewandeld.

Wandelcafé dinsdagmiddag
Tijd: van 13.45-14.45 uur.
Locatie: Ontmoetingscentrum De Paulus in Winssen
Voor meer informatie over het Wandelcafé van de dinsdagmiddag kunt u terecht Barbara de Meijer, buurtsportcoach van Beuningen Samen in Beweging. Bereikbaar op 06-13 26 57 13 of via bdemeijer@ggdgelderlandzuid.nl

Wandelcafé donderdagavond
Tijd: van 18.15-19.15 uur.
Locatie: Ontmoetingscentrum De Paulus in Winssen
Voor meer informatie over het Wandelcafé van de donderdagavond kunt u terecht bij Bianca Kersten. Zij is vanaf 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 06-19 20 82 66. Of via de mail:bianca.kersten7@gmail.com