MHCB D1 in actie.
MHCB D1 in actie. Foto: MHCB

MHCB D1 wint van de Groningen Studs

BEUNINGEN - Nadat vorige week een tiental seconden voor tijd de overwinning uit handen werd gegeven, wisten de Beuningse meiden van Dames 1 afgelopen zondag in een onnodige spannende wedstrijd de 3 punten in huis te houden. Tegen de Groningen Studs waren de Beuningse voor 80% de bovenliggende partij, maar wisten ze moeilijk het net van de tegenstander te vinden.

In de 53e minuut kwamen ze verdiend op voorsprong nadat Josje Smits in de rebound van een strafcorner de keepster van de Studs wist te passeren. Helaas was 2 minuten later de stand alweer gelijk door een moment van onoplettendheid in de Beuningse verdediging. De gretige ploeg van MHCB bleef aandringen en 6 minuten voor tijd was het Sabine Sleijffers, die via de voet van de tegenstander de bal tegen de plank wist te krijgen. 2-1, wat ook de eindstand was na 70 minuten.
Volgende week reist de Beuningse ploeg af naar Bussum, waar het zal aantreden tegen 't Gooische.