Afbeelding

Meiden C2 v.v. Touché winnen eerste wedstrijd

Algemeen

DREUMEL - Afgelopen zaterdag speelden de 4 jeugdteams van vv Touche uit Dreumel allen een thuiswedstrijd. Het meidenteam C2 speelde tegen Atalante uit Horssen een spannende wedstrijd. De eerste set ging met 21-25 naar Atalante, maar de meiden kwamen sterk terug met een 25-23 en 25-13 winst in de 2e en 3e set. In de 4e set was het Atalante die aan het langste eind trok en deze met 16-25 won. Een beslissende 5e set was noodzakelijk. De meiden C2 namen snel een grote voorsprong, maar na wisselen van de speelhelft kwam Atalante sterk terug. Toch waren het de meiden C2 die uiteindelijk met 15-12 ook deze set wonnen en hiermee ook de wedstrijd.

Het jongensteam B2 bestaat uit een mix van jongens en meisjes en komen uit in de 2e klasse. Na 2 keer winst moest men zaterdagmiddag spelen tegen Lienden B1. Dit werd een zeer spannende partij. De 1e set werd met 27-25 gewonnen en ook de 2e set werd in winst omgezet 25-15. Ook in de 3e set was het weer spannend maar deze ging met 22-25 naar Lienden. In de 4e set ontspon zich een ware titanen strijd. Het ging tot het eind gelijk op maar uiteindelijk was het Lienden die met 28-30 won. Dus ook hier een beslissende 5e set. Lienden kwam steeds beter in hun spel en nam snel een voorsprong die ze niet meer uit handen gaven 12-15. Door de 5 setters begonnen de wedstrijden van de JB1 en MC1 een kwartiertje later. Beiden teams moesten aantreden tegen een team van Trivos uit Wychen. De meiden C1 kampen helaas met wat blessures en traden met 2 invallers uit de C2 aan tegen de Meiden C2 van Trivos. De 1e set werd met 18-25 verloren, maar men kwam goed terug in de 2e set die dan ook met 25-16 gewonnen werd. In de 3e set slopen wat slordigheden in het team waardoor deze met 19-25 verloren werd. In de 4e set ging het lang gelijk op maar toch was het Trivos die aan het langste adem had en won met 20-25.

Het gemende team JB1 speelt dit jaar in de 1e klasse van de B competitie. Ondanks dat dit een gemengd team is staan ze duidelijk hun mannetje. Dit maal speelde men tegen het 1e B team van Trivos met alleen maar boomlange jongens. De 1e set werd verloren met 20-25. De 2e set waren beide teams gelijkwaardig maar ook deze ging uiteindelijk naar Trivos met 22-25. In de 3e set werd de lijn doorgezet met goed spel maar ook deze ging met 19-25 naar Trivos. In de 4e set werd eindelijk het goede spel beloond en won men deze met 25-20. Deze middag , en de thuiswedstrijden op donderdag , is er ook namens de teams een kleine attentie uitgereikt aan de scheidsrechters. Dit om ze te bedanken voor de vele wedstrijden die ze fluiten in het kader van de 'week van de scheidsrechter'.