Een drukke week voor volleybalvereniging Touché

Algemeen

DREUMEL - Het was een drukke week voor volleybalvereniging Touché.

Afgelopen donderdag zijn de eerste wedstrijden weer gespeeld. Dames 1 en Heren 1 gingen goed van start door te winnen. Dames 2 verloor helaas de eerste wedstrijd van het seizoen. Zaterdag was de jeugd aan zet. JB1 verloor de uitwedstrijd in Wijchen. JB2 speelde thuis en won met 4-0. Ook MC1 won met 4-0. MC2 speelde thuis de eerste wedstrijd in de C-poule. Ondanks goed spel werd de wedstrijd toch verloren met 3-1.

Naast het spelen van wedstrijden waren er deze week bij de vereniging tal van andere activiteiten. Woensdag vond de ledenvergadering plaats met op de agenda de begroting, contributie en aanschaf van materialen. Daarnaast nam Marieke die avond afscheid als bestuurslid. Eline neemt haar plaats in.

Vrijdagavond was er voor het eerst het spelregelcafé. Na de training voor de jeugd gaf Annet uitleg over de spelregels. In de kantine was er een mooie opkomst van jeugd en ouders. De spelregels en de veranderingen werden duidelijk uitgelegd, zodat de jeugd en de ouders goed weten wat er in en naast het veld mag.

Zaterdagmorgen nam een kleine groep vrijwilligers van de vereniging deel aan het waaljutten. Onder een stralend zonnetje werd naar afval gezocht langs het buskuspad en het begin van de kil.

Zondag was er een vrijwilligersdag, om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Voorzitter Jeanne bedankte alle vrijwilligers voor hun inzet. Daarna kregen de leden die 25 jaar lid zijn een mooi aandenken voor hun trouwe lidmaatschap. Bij Wil Driessen werd nog een mooie sjerp omgehangen omdat hij benoemd werd als erelid van Touché.