Gelijkspel Dames 2 HCD

Sport

DRUTEN - Zondagochtend verscheen Dames 2 van Hockeyclub Druten fit en gemotiveerd op het hockeyveld. Dames 7 van MHC Beuningen stond als tegenstander op het programma.

De eerste helft liet de thuisploeg goed samenspel zien, maar was het toch Beuningen die de openingstreffer maakte. De tweede helft was echter voor de Drutense dames. Via een mooie treffer kwamen zij op gelijke hoogte met de uitploeg. Hierna kreeg Druten nog een aantal mooie kansen en een zenuwslopende strafcorner tegen, maar bleef het ondanks het inzettingsvermogen en het samenspel bij 1-1. Een terechte uitslag, want de teams waren zeer aan elkaar gewaagd. Komende week speelt Dames 2 wederom thuis en zal Bemmel Dames 3 de tegenstander zijn. De wedstrijd start om 12.45 uur. Zondag zal ook het heren team van HCD thuis spelen. Zij starten om 14.30 uur.