Onverwacht resultaat streekderby Aquila - Unitas'28

DREUMEL - De streekderby begon afgelopen zondag spectaculair. In de openingsfase viel aan beide kanten binnen één minuut al een doelpunt. De eerste helft lieten de gasten uit Wamel het betere spel zien. Doelpunten bleven echter uit en de ruststand bleef 1-1. Halverwege de tweede helft kreeg Unitas´28 een penalty, na een overtreding van de doelman van Aquila. De penalty werd benut en bracht de score op 1 - 2. In de slotfase wist Aquila in de 89ste minuut de gelijkmaker te scoren, een terechte eindscore volgens vele toeschouwers. Echter in de zeer ruim bemeten extra speeltijd van maar liefst twaalf minuten moest Unitas'28 het met één man minder doen vanwege een rode kaart (twee keer geel). Ook wist Aquila in de reservetijd alsnog twee doelpunten te scoren. Hiermee kreeg deze verder niet onsportieve streekderby een zeer onverwachte, en volgens sommigen een zeer onterechte, uitslag.