coverband Wallstreet
coverband Wallstreet

Wallstreet in café de Bever

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - Zaterdag speelt de band Wallstreet in café de Bever.

Wallstreet is een jonge 5 koppige coverband die in de huidige setting 2 jaar bestaat. In die 2 jaar hebben ze verschillende optredens gehad in binnen en buitenland. Afgelopen zomer hebben ze voor de 2e keer een tweeweekse tour gemaakt langs campings in Zuid-Frankrijk. Op een van de grootste campings van Frankrijk hadden ze hun 'standplaats' en verzorgden ze twee optredens. Vanuit daar werd verder getourd naar Narbonne aan de kust. 
Na de zomertour zijn ze de studio ingedoken om een demo op te nemen en hebben ze hun repertoire uitgebreid. Na wat besloten feesten, Dollars Nijmegen en de 1e editie van Froggy Pop, is het 18 juni tijd voor Café de Bever. 

De brede muzieksmaak van de bandleden is terug te horen in hun repertoire; van soul à la Marvin Gaye en Stevie Wonder naar de scheurende gitaren van Gun's 'n Roses en Kings of Leon. Ze spelen voornamelijk pop, soul, funk, rock en disco. Muziek van vroeger en muziek van tegenwoordig. Artiesten zoals Bruno Mars en Pharrel Williams. Het maakt niet uit wat of waar ze spelen, voor Wallstreet geldt: music brings joy!

De avond begint vanaf 21.00 uur en de entree is gratis. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@cafedebever.nl.