Start voorverkoop Wiellawaai 2016

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - Het feestweekend Dag van Leeuwen viert dit jaar haar twintigjarig bestaan. Op 1, 2 en 3 juli barst het driedaagse evenement los, dat dit jaar een extra feestelijk tintje heeft. De voorverkoop van de kaarten voor het muziekspektakel aan de Wiel start op maandag 9 mei.

De vrijdagavond staat in het teken van de jeugd. Nationale en internationale dj's als Dansado & De Feestneger, de Party Animals, dj Maurice, dj Mike en Mark with a K zullen het publiek vanaf 20.00 uur met hun eigen muziekstijl vermaken. Speciaal voor de twintigste editie is er, behalve de welbekende feesttent, een Schirmbar op de Wiel. Ook in deze bar worden door diverse dj's optredens verzorgd. Beide avonden is deze bar vanaf 21.30 uur geopend.

Wiellawaai zaterdag
De zaterdagavond wordt geopend door dj Mike. De coverband Black Tie Monkey Squad brengt de hele avond een liveshow. Naast deze coverband treden ook de Snollebollekes en Ali B op, die onlangs het lied 'Land van Maas en Waal' in een nieuw jasje heeft gestoken. Aanvang van de feestavond is zowel vrijdag- als zaterdagavond 20.00 uur.

Kaarten
Kaarten voor de vrijdag- en zaterdagavond zijn vanaf maandag 9 mei te koop. Deze kosten in de voorverkoop voor de vrijdagavond 15 euro en voor de zaterdagavond 17,50 euro. Een combikaart kost 30 euro. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Sigarenzaak van den Bogaard in Beneden-Leeuwen, bij Primera in Druten en bij Tankstation Croonen in Afferden. Voor meer informatie, zie: www.dagvanleeuwen.nl of volg Dag van Leeuwen op Facebook.