Beuningse Boys verliest nipt van Vianen Vooruit

Algemeen

BEUNINGEN - Afgelopen zondag stond in Beuningen de wedstrijd Beuningse Boys 1 tegen Vianen Vooruit 1 op het programma. De Boys hoopten de 1-2 uitoverwinning van vorige week bij Blauw Wit een goed vervolg te kunnen geven.

In de eerste helft zijn beide teams aan elkaar gewaagd en valt er nog niet zo heel veel te genieten op Sportpark De Ooijgraaf. Mick Verdonk krijgt een kans om de score te openen maar zijn schot wordt gekeerd door de keeper. Aan de andere kant is het wel raak als een afstandschot van Mick Boogaard over Boys keeper Luuk Keijser in het doel beland.

Voor de rust trekt Beuningse Boys de stand gelijk als Patrick van Leeuwe attent reageerd op een los gelaten schot en de bal in het doel schiet. In de 2e helft is het van het zelfde laken een pak en zijn het De Boys die het met de wind in de rug van afstand proberen maar de pogingen gaan over het doel. Een kwartier voor tijd komt Vianen Vooruit op een nieuwe voorsprong als Rik Willemsen voor zijn man komt en de bal binnen weet te schieten.

Beuningen probeert de gelijkmaker nog op het scorebord te krijgen maar gescoord wordt er niet meer. Zo verliest Beuningse Boys van Vianen Vooruit en blijft het onderin de middenmoot staan.

Zondag gaan De Boys naar Trekvogels. De aftrap op De Kwakkenberg is om 14.30 uur.