Leones/DSZ JO9-4
Leones/DSZ JO9-4 Foto: Leones

Leones/DSZ JO9-4 start voorjaarscompetitie succesvol tegen Beuningse Boys JO9-11

Algemeen

BEUNINGEN - Afgelopen zaterdag speelde Leones/DSZ JO9-4 tegen Beuningse Boys J09-11. Nadat de wedstrijd van afgelopen week werd afgelast door het weer, was dit de eerste wedstrijd na de winterstop.

Vanaf de eerste minuut gingen de spelers vol in de aanval. Het eerste schot van Sil kwam tegen de lat, maar via de rebound was het toch raak; 0-1. Leones blijft aanvallen en is veel op de helft van de tegenstander. Het lukt Sil weer om voor de keeper te komen en de bal komt bij Daan terecht, deze schiet de bal in het net 0-2. Daarna is het weer Daan die via een frommel goal 0-3 maakt. De Beuningse Boys komen niet echt in een spel. Een uitbraak van Leones met een verwoestend schot van Sil maakt 0-4. Leones blijft aandringen maar de goals blijven nu uit. Dan volgt een corner en Sil scoort de 0-5.Meteen daarop volgt een aanval van Fabian die scoort de 0-6. Vanaf de aftrap neemt Daan de bal mee met een solo naar de goal van de Beuningse Boys en scoort de 0-7. Meteen daarop is het weer Fabian die door de verdediging snijdt en de bal door passt aan Sil. Die scoorde 0-8. De laatste aanval van Leones wordt uit het doel gehouden door de tegenstander.

Na de rust staat Lobke onder de lat. De verdediging door Fiene en Suus heeft niet veel te doen vandaag. Nadat Daan alleen op de keeper af ging bij de tegenstander (maar de bal gestopt werd), komen de Beuningse Boys toch in ons strafschopgebied, maar Lobke houdt de bal. Het is weer Daan die met een solo 0-9 scoort. Ook het schot van Sil komt in het net 0-10. Na de aftrap van de tegenstanders pakt Daan de bal af en scoort 0-11. Er volgt nog een kans voor Fabian en twee corners. Ook het schot van Teun gaat net naast de goal. Het een lobje van Sil die de 0-12 maakt. Met de voorzet die Fabian dan geeft aan Sil, bepaalt Sil de eindstand op 0-13.