Beuningse Boys loopt promotie mis

BEUNINGEN - Afgelopen zondag stond voor Beuningse Boys de laatste wedstrijd in de nacompetitie tegen MVV'29 op de rol. Na het 0-0 gelijkspel in Beuningen lag de strijd nog helemaal open en beloofde het een spannende wedstrijd te worden.

De eerste kans van de wedstrijd is voor Beuningse Boys maar de kopbal van Mick Verdonk wordt met moeite gestopt door de doelman. Hierna is het MVV'29 dat wat sterker begint te worden en een aantal kansen krijgt maar gescoord wordt er niet. Toch zijn het de Boys die op voorsprong komen als Dennis Arts met een goed schot uit de draai weet te scoren. Lang zal de voorsprong niet op het scorebord staan want binnen 5 minuten weet MVV'29 de stand gelijk te trekken als Wouter Sand na een aanval de bal binnen weet te schieten. Voor de rust is MVV'29 een aantal maal dichtbij een voorsprong maar keeper Luuk Keijser staat zijn mannetje en weet de inzetten te keren.

Na de rust wordt het spannender en spannender en beide teams krijgen kansen om te scoren maar beide keepers weten hun club voor een achterstand te behoeden. MVV'29 is wel gevaarlijker in de 2e helft maar de Beuningse verdediging weet goed stand te houden en ook staat het vizier van de spitsen niet helemaal meer op scherp. Een verlenging is noodzakelijk. In die tweemaal 15 minuten wordt er niet gescoord dus zijn strafschoppen noodzakelijk. MVV'29 benut deze wel en zo promoveren zij naar de 2e klasse.

Beuningse Boys loopt dus promotie mis maar kan met een opgeheven hoofd terug kijken op het afgelopen seizoen. De Boys hopen alle supporters in het nieuwe seizoen weer terug te zien.