Foto: SJAH Horssen
Foto: SJAH Horssen

Alles is Liefde in Horssen

Algemeen

HORSSEN - Wie nog niet verliefd was zou het afgelopen weekend zijn geworden tijdens de voorstelling Alles is Liefde van SJAH Horssen. De danseressen, klein én groot, lieten zich tijdens de jaarlijkse dansuitvoering van hun beste kant zien.

Na een jaar lang te hebben geoefend was het aflopen weekend tijd om de kersverse voorstelling op te voeren voor alle papa's, mama's, opa's en oma's. De oudste leerlingen verschenen op het podium met dansen op liedjes van onder andere Ellie Goulding en Claudia de Breij. Zij lieten zien dat het in de liefde niet altijd even soepel verloopt. De jongsten leerlingen vertolkten de luchtige kant van de liefde. 'O, jaaaa' antwoordden de kleintjes in koor op de vraag of zij verliefd waren op Leonardo di Caprio, tijdens een dans op het gelijknamige nummer van K3. Gehuld in de meest prachtige creaties, waaronder zelfs heuse bruidjes, lieten de SJAH-danseressen, elk op eigen wijze, zien dat met liefde, vriendschap én dans de wereld een beetje mooier kan zijn.

Na afloop van de voorstelling was er een terecht daverend applaus voor alle danseressen, leidsters en de mensen achter de coulissen, maar ook voor leidster Alicia Janssen die na een aantal jaren lesgeven nu afscheid neemt van de SJAH en haar dansgroepen.