Diane Bosch.
Diane Bosch. Foto: Eigen

Opening Capelli Medi haar- en hoofdhuidpraktijk

Zaken

Mooi haar begint bij je hoofdhuid

DRUTEN - Met de opening van Capelli Medi op donderdag 11 mei, haar- en hoofdhuidpraktijk aan de Klepperheide, breidt eigenaresse Diane Bosch haar kapsalon Capelli uit. Al veertien jaar is zij een vertrouwd gezicht in de kapsalon aan de Doornroosjestraat, waar zij veelvuldig de haren van haar klanten creatief kleurt, kapt, krult en knipt.  

Anderhalf jaar geleden deed Diane de basisopleiding dermatologie voor kappers en nu heeft zij ook de opleiding voor gevorderden afgerond. Zij is daarmee gespecialiseerd in het behandelen van bijvoorbeeld (seborroïsch) eczeem, psoriasis of andere hoofdhuidklachten zoals een vette, droge of jeukende hoofdhuid en roos en het onder controle houden ervan. Ook kan zij onder andere de hoofdhuid detoxen of mesotherapie of MHS-Laserbehandeling toepassen, een behandeling tegen haarverlies, bij dun of dof haar en vermoeide haargroei. Bij mesotherapie worden micro-injecties in de hoofdhuid gebracht. Deze bevatten een mix van natuurlijke producten. Het blijkt een zeer goed alternatief voor haartransplantatie te zijn. De laserbehandeling is een combinatie van lichttherapie, zuurstoftherapie, radiofrequent-therapie en innovatieve producten.

‘Ik ben al zo lang kapster - ik ben gewoon verslaafd aan het vak - en daarom vind ik het zo leuk om een andere tak erbij te gaan doen’, vertelt Diane. ‘Ik zie regelmatig hoofdhuidproblemen voorbijkomen en nu kan ik deze mensen echt helpen en mooie resultaten geven. Veel mensen weten echter nog niet dat dit kan.’ 

‘Erg fijn is voor mij dat ik versterking krijg van iemand die de opleiding medicinale shampoos (van Mediceuticals®) gaat volgen, zodat zij kan gaan meedraaien met Capelli Medi. Als haar- en hoofdhuidtherapeute zit ik tussen de huisarts en dermatoloog in, naar wie ik trouwens wel verwijs als ik twijfel over de juiste diagnose of als ik een verdacht plekje zie, zoals een mogelijk melanoom. Ik ben heel blij met de aparte praktijkruimte voor Capelli Medi, ook omdat ik steriel moet kunnen werken. Op afspraak op woensdag en donderdag en in de avonden tot 21.30 uur kunnen mensen hier terecht.’

Openingsactie
De opening van Capelli Medi is reden voor een feestje. Daarom geldt in de maanden mei en juni 15 procent korting op alle behandelingen, zie www.capelli-medi.nl/acties/. Bel, whatsapp of mail voor een afspraak: tel. 0487-78 50 08, mobiel: 06 19 45 48 83, Diane.Bosch@Capelli-Medi.nl. Informatie: www.capelli-medi.nl.