Het plantenaanbod is extra kleurrijk dit voorjaar.
Het plantenaanbod is extra kleurrijk dit voorjaar. Foto: John van Gelder

Groenrijk is klaar voor de lente

Zaken

BENEDEN-LEEUWEN - Al wandelend door de winkel van GroenRijk aan de Zandstraat in Beneden-Leeuwen komt je een mix van geuren en kleuren tegemoet. Al dat moois schreeuwt erom, om gekocht en meegenomen te worden. John Cobussen, eigenaar van GroenRijk, is ervan overtuigd dat de mensen heel erg toe zijn aan - letterlijk en figuurlijk - een beetje kleur in het leven, na de sombere maanden die achter ons liggen. John zegt: ‘Wij zijn dan ook helemaal klaar voor de lente, met opnieuw een prachtig aanbod in onze winkel.’

Hoe uit zich dat dan? John: ‘Met veel voorjaarskleur in het aanbod planten brengen wij vrolijkheid en gezelligheid. Wij merken dat onze klanten daar behoefte aan hebben. En we hebben weer een nieuwe collectie tuinmeubelen die snel uit voorraad leverbaar is. Aluminium is nog steeds de trend, want het is onderhoudsvrij, tijdloos en van goede kwaliteit. Wij leveren het thuis af, gemonteerd en al. Zo kan de klant meteen gaan zitten genieten.’
Ook heeft GroenRijk alles in huis voor een kookbeleving buiten. Van de meer traditionele barbecues tot de uitgebreide Kamado-serie waarmee je hele gerechten kunt maken, pizza’s bereiden en kunt grillen. Ook slow cooking behoort tot de mogelijkheden.
En hoe mooi is het dan dat de groenten en kruiden daarbij uit eigen tuin komen? GroenRijk merkt duidelijk een toenemende vraag hiernaar en heeft alles in huis voor een moestuin, ook kweekbakken voor de kleinere achtertuin of voor op het balkon.

En natuurlijk is het Klimaatplein in de winkel te bezoeken. Informatie over biodiversiteit in de tuin (hoe doe je dat?), over groene daken, over watergebruik en wateropvang in eigen tuin. De medewerkers van GroenRijk helpen u graag verder om het goede voorjaarsgevoel te krijgen. De winkel is nu ook weer geopend op de zondagen van 12.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie? Volg GroenRijk op Instagram of Facebook, neem contact op via tel. 0487-59 58 21 of mail met info@benedenleeuwen.groenrijk.nl.