GroenRijk start webshop Tuincentrum Maas en Waal

Zaken

BENEDEN-LEEUWEN - Gericht op klanten uit de gemeente West Maas en Waal en Druten heeft GroenRijk Beneden-Leeuwen wegens de landelijke lockdown een nieuw initiatief genomen, namelijk de lancering van tuincentrummaasenwaal.nl, een webshop met bezorgservice. Daarnaast is het mogelijk om vanaf 10 februari een bestelling volgens afspraak zelf af te halen bij GroenRijk.

De webwinkel Tuincentrum Maas en Waal is onderdeel van GroenRijk Beneden-Leeuwen en is het adres voor al uw dierbenodigdheden, kamerplanten en tuinartikelen, makkelijk thuisbezorgd. Zo volledig mogelijk wordt het assortiment van de fysieke winkel aangeboden.

John Cobussen vertelt: ‘Wekelijks vullen we het assortiment in de webwinkel aan. We hebben in eerste instantie vooral de focus gelegd op de meest noodzakelijke artikelen op dit moment, zoals diervoeders en dierbenodigdheden, tuinartikelen zoals meststoffen, bloem- en groentezaden, binnen- en buitenpotterie en kamerplanten. Tuinplanten volgen vanaf eind februari.

Bezorgen of afhalen

‘Als mensen via de webshop of telefonisch een bestelling plaatsen, wordt deze door onze eigen bezorgdienst binnen 36 uur gratis thuisbezorgd bij een bestelling van minimaal 15 euro. Het is ook mogelijk om de bestelling zelf af te halen. Dit kan vanaf 10 februari en gaat op afspraak. Ook na de lockdown zullen we de webshop in de lucht houden, maar het winkelen in de fysieke winkel zal voor het merendeel van de klanten toch de voorkeur hebben verwacht ik, echt een product kunnen bekijken en voelen, daar gaat het om’, aldus John Cobussen.

Meer informatie

Via tuincentrummaasenwaal.nl of telefonisch via 0487-59 58 21 kunt u uw bestelling plaatsen. Wilt u advies of heeft u vragen? Bel gerust naar 0487-59 58 21. De medewerkers van GroenRijk Beneden-Leeuwen kunnen u alles vertellen over planten, dierbenodigdheden en alle tuinartikelen.