Ben van Ooijen met zijn nieuwe verhalenbundel
Ben van Ooijen met zijn nieuwe verhalenbundel Foto: Tuinen van Appeltern

Boekpresentatie ‘Om te delen’

25 nov, 12:24 Zaken

APPELTERN - Tijdens het sluitingsweekend in De Tuinen van Appeltern staat er wat bijzonders te gebeuren. In dat weekend is de boekpresentatie van de nieuwe verhalenbundel ‘Om te delen’ van directeur Ben van Ooijen.

Ben gebruikte toen corona uitbrak zijn Facebookpagina als dagboek en deelde zijn wekelijks ervaringen en overwegingen met een steeds groter wordende lezersgroep. Bijna 3.500 ‘vrienden’ volgen Ben’s wekelijkse weerspiegelingen en ontmoetingen met bijzondere mensen. Corona heeft veel veranderd en doet dat nog steeds. Ben’s kijk als ondernemer, vader, dorpsgenoot en tuinman op alles wat gebeurt wordt zonder bedenkingen, maar altijd positief eindigend weergegeven. Lezers herkennen zich in de verhalen van Ben; ze geven je het gevoel nooit alleen te staan. De reacties van lezers en honderden collega-ondernemers gaven de doorslag om de 100 meest gewaardeerde verhalen te bundelen in ‘Om te delen’.

Presentatie
Op zowel zaterdag 26 als zondag 27 november openen de deuren om 11.00 uur. Om 14.00 uur geeft Ben uitleg over zijn nieuwe verhalenbundel, zijn motivatie en meer. Het boekje is dan ook te koop. De presentatie vindt plaats in het entreegebouw zodat je geen entree voor het park hoeft te betalen. Iedereen is erg welkom tijdens het sluitingsweekend. Meld je wel aan via appeltern.nl/nl/een_weekend_om_samen_te_delen/aanmelden/. Mensen die ook een bezoek willen brengen aan De Tuinen, kunnen online of aan de kassa een entreekaartje kopen.

De Tuinen van Appeltern zijn gesloten in de maanden december tot en met februari. Op 1 maart 2023 wordt het nieuwe tuinseizoen weer geopend. Meer informatie: www.appeltern.nl.

Afbeelding
Digitale krant