Afbeelding
Foto: De Tuinen van Appeltern

Tuinen van Appeltern opent deuren voor buurtgenoten

Uit

APPELTERN - In het weekend van 19 en 20 november zet De Tuinen van Appeltern de deuren open voor alle inwoners van Horssen, Altforst, Appeltern, Maasbommel, Batenburg, Bergharen en Hernen. Zij hebben gratis toegang, en krijgen een uniek kijkje achter de schermen van het tuininspiratiepark. Vooraf aanmelden is nodig.

‘Het is misschien wel vijftien jaar geleden dat we zo’n kijkje achter de schermen hebben georganiseerd, dus het werd weer eens tijd’, laat het tuinenpark weten. Inwoners van de zeven dorpskernen ontvingen eind oktober huis-aan-huis reeds een uitnodiging. ‘Veel mensen denken dat we een tuincentrum zijn, of een park. Maar De Tuinen van Appeltern heeft zoveel meer te bieden, en daar zijn we trots op. We nodigen onze buurtgenoten dan ook van harte uit om langs te komen.’

Na een ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, plus een welkomstwoordje door directeur en oprichter van het tuininspiratiepark Ben van Ooijen, kan men een wandeling maken door de tuinen en inspiratie opdoen. De kinderen kunnen lekker spelen op ’t Ontdekkingseiland. Tijdens de twee open dagen zijn ook de winkel, de plantenmarkten het restaurant geopend.

Aanmelden
Om een inschatting te maken van het aantal bezoekers, is aanmelden gewenst. Dit kan via www.appeltern.nl/aanmelden of via tel. 0487-54 17 32.

Afbeelding