Hoppenbrouwers Techniek
Hoppenbrouwers Techniek Foto: Hoppenbrouwers Techniek

RTP Elektrotechniek verder onder de vlag van Hoppenbrouwers

15 nov, 17:34 Zaken

AFFERDEN – Sinds 3 mei is RTP Elektrotechniek BV uit Afferden verder gegaan onder de vleugels van Hoppenbrouwers Techniek. Per ingang van 31 oktober prijkt de nieuwe naam, Hoppenbrouwers Techniek Afferden, op de gevel. Een belangrijke mijlpaal tijdens de integratie naar één bedrijf.

De huidige directie Joop Gommers en Peter de Waal zullen de aankomende maanden hun werkzaamheden overdragen aan Paul Driessen. Paul Driessen is sinds 1995 werkzaam binnen RTP in de functie van Sr. Projectmanager en de laatste jaren ook als Hoofd Business Units. Met deze ervaring en kennis zal hij de rol als vestigingsleider Hoppenbrouwers Techniek Afferden op zich nemen en het vaste gezicht voor de vestiging worden.

Driessen: ‘Strategisch gezien vind ik het een goede beslissing om aan te sluiten bij Hoppenbrouwers Techniek. Onze activiteiten, manier van werken en bedrijfscultuur sluiten goed op elkaar aan. Door onze krachten te bundelen kunnen we de activiteiten van Hoppenbrouwers Techniek uitbreiden in Gelderland. De vraag neemt toe om een compleet dienstenpakket aan te bieden. Nu kunnen we onze relaties sneller bedienen door integraal samen te werken met andere vestigingen.’

Over Hoppenbrouwers
Hoppenbrouwers Techniek begon ruim 100 jaar geleden als eenmanszaak in Brabant en is inmiddels uitgegroeid tot een modern technisch dienstverlener met het Predicaat Koninklijk en 19 vestigingen in heel Nederland.

Meer informatie: www.hoppenbrouwerstechniek.nl

Digitale krant