Logo demaasenwaler.nl
Foto: RTP

RTP Elektrotechniek BV gaat verder als Hoppenbrouwers Techniek

AFFERDEN - Installatiebedrijf RTP Elektrotechniek BV gaat binnenkort verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek. Eigenaren Joop Gommers en Peter de Waal hebben besloten tot overname van hun bedrijf om deze nog toekomstbestendiger te maken. 

De eigenaren zien met name de automatiseringskennis en het werktuigbouwkundige specialisme van de technisch dienstverlener als waardevolle toevoegingen aan hun bedrijf. Hoppenbrouwers groeit met de integratie van RTP Elektrotechniek BV naar twintig vestigingen en zet hiermee een stap verder richting landelijke dekking.

Gevestigde naam
RTP Elektrotechniek BV bestaat sinds 1915 en is al meer dan honderd jaar overwegend actief in elektrotechniek. De technisch dienstverlener is uitgegroeid tot een middelgroot installatiebedrijf met zo’n tachtig medewerkers en een omzet van twaalf miljoen. Het klantenportfolio van RTP Elektrotechniek BV bestaat voor veertig procent uit opdrachtgevers in de utiliteitsbouw (zorg en welzijn) en voor meer dan de helft uit klanten in de industrie (afval, energie, farmacie en voedingsmiddelen) en panelenbouw (energie en machinebouw). Ook zorgt RTP Elektrotechniek BV voor service en onderhoud bij deze klanten. ‘Op dit moment lopen we er regelmatig tegenaan dat we projecten niet gegund krijgen, omdat we werktuigbouwkundige kennis missen.

‘Door de integratie met Hoppenbrouwers kunnen we een totale dienstverlening bieden met alle disciplines onder een dak. Ook geeft het onze medewerkers meer diversiteit en uitdaging door de verschillende projecten’, aldus Peter de Waal, directeur RTP. 

De naamswijziging naar Hoppenbrouwers Techniek zal naar verwachting in oktober van dit jaar plaatsvinden.

Hoppenbrouwers
Hoppenbrouwers Techniek begon iets meer dan honderd jaar geleden als eenmanszaak in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit twintig vestigingen in Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De bijna 1.600 medewerkers helpen de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en meest duurzame technisch dienstverlener van Nederland worden.

Meer berichten