Afbeelding
Foto: Tim Janssen

Pronkzittingen De Oude Gierpont in Wamel

Verenigingen

WAMEL – Afgelopen zaterdag vonden in het VTC Wamel de pronkzittingen plaats van CV De Oude Gierpont. ’s Middags was er voor de jeugd een nieuwe editie van de Wamelse BZT-show, waarin vele kinderwensen in vervulling gingen.

Zo was Spiderman aanwezig in de zaal, werd er gereden in de allersnelste Tesla en werden er kledingstukken genaaid samen met een modeontwerpster. Er werd getoverd, gedanst als prinsen, een videoclip opgenomen en er was een taartengevecht. Ook werd het ‘proppen’ en ‘de jongens tegen de meiden’ gespeeld. De Oude Gierpont had een recordaantal wensen ontvangen en er werd alles aan gedaan om zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan. Een ander hoogtepunt deze middag was het installeren van Jeugdprins Finn en Jeugdadjudant Thijmen, begeleidt door acht nieuwe meiden van de Minigarde. 

‘s Avonds was de pronkzitting voor Prins Robbie d’n Urste. Het programma startte met het onderscheiden van twee leden: Jos van der Aa en Louis van Kessel. Beiden werden bedankt voor 25 jaar De Oude Gierpont. Daarna volgden optredens van de Minigarde, Unitas MO20, Unitas 4, de vrienden van de Prins met buutreedner Mai in de buutton, de BSV en de Dansgarde. Na afloop werd er tijdens de afterparty in de Huiskamer nog gefeest tot in de kleine uurtjes.