Afbeelding
Foto: CV De Oude Gierpont

Pronkzittingen CV De Oude Gierpont

Algemeen

WAMEL - CV De Oude Gierpont houdt op zaterdag 13 januari haar pronkzittingen in het VTC in Wamel. 

’s Middags is er voor de jeugd de al jaren succesvolle, spannende en soms knotsgekke Wamelse BZT-show waarin een record aantal wensen in vervulling zal gaan. 

Tijdens deze interactieve middag wordt ook duidelijk wie de Jeugdprins zal zijn tijdens carnaval 2024. Een nieuwe Minigarde staat te popelen om te laten zien hoe goed ze kan dansen. Het programma duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur. De zaal gaat om 13.30 uur open. De entree is gratis.

Pronkzitting

Aansluitend aan het jeugdprogramma vindt ’s avonds de pronkzitting plaats voor Prins Robbie d’n Urste, met een weergaloos en bomvol programma. Het wordt een avond vol dans en Wamelse optredens. Traditiegetrouw wordt tijdens de pronkzitting ook bekendgemaakt wie zich in 2024 Verdienstelijk Wamelnaar mag noemen. De avond begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. De entree is gratis.

Voorverkoop

Trouwe feestvierders in ‘t Veergat opgelet: zaterdag 13 januari om 23.11 uur gaan de passe-partouts online in de voorverkoop. De reguliere kaartverkoop start 20 januari om 11.11 uur. Klik hier voor meer informatie of volg de socials van De Oude Gierpont.