Afbeelding
Foto: BSV

Feestweekend bij de kermis van Wamel

21 aug, 13:05 Uit

Feestweekend bij de kermis van Wamel! 

Het is hoog tijd dat er nieuw leven in de kermis van Wamel wordt geblazen. Daar gaat de Bootspotvereniging ‘t Wamelskwartiertje (BSV) iets aan doen. Zaterdag 27 augustus 2022 en zondag 28 augustus 2022 organiseert de BSV in samenwerking met het VTC een groot feest rondom de kermis! Het evenement zal plaatsvinden op het pastoor Kurstjensplein aan de Clarissenstraat in Wamel. 

Zaterdagavond staat het eerste feest op de planning. De feestavond zal 19:00 beginnen en vanaf dan zal Feest DJ Niek de tent op z’n kop zetten. De avond zal vervolgens tot 1:00 duren. Maar zondagmiddag gaat men vrolijk verder. Om 14:00 is de feesttent open voor iedereen. Tijdens het feest op zondag zal Feest DJ Kyle leuke plaatjes draaien. Beide artiesten hebben veel ervaring met het draaien bij dorpsfeesten, dus het zal één groot feest worden. 

Het mooie aan zowel het feest op zaterdag als op zondag is dat entree geheel gratis is! Iedereen is dus van harte welkom om er een mooi feest van te maken! Van jong tot oud, voor iedereen is er iets te doen! 

Wat is de BSV? 

De Bootspotvereniging streeft ernaar om de leefbaarheid voor jong en oud in Wamel en omstreken te vergroten door activiteiten te organiseren. Zo organiseren zij verschillende evenementen, verdeeld over het hele jaar. Evenementen die zij onder andere al hebben georganiseerd zijn de Zeepistenrace, Tobbedansen, Schuif ‘m erin, het XXL-feest, de Benefiets actie voor Jan Lamers en de jaarlijkse kerstborrel! 

Voor meer informatie… 

Voor meer informatie over het evenement (en toekomstige evenementen) wordt verwezen naar Facebookpagina, Instagrampagina en de website: www.bootspotwamel.nl.

Digitale krant