Engelien, eigenaresse van Wamelland.
Engelien, eigenaresse van Wamelland. Foto: John van Gelder

Wamelland bestaat 20 jaar

Algemeen

WAMEL - In de weekenden van 19/20 en 26/27 maart viert Wamelland feest vanwege haar twintigjarige bestaan. Engelien en Malcolm Heaver startten twintig geleden de binnenspeeltuin. Het idee namen ze mee uit Engeland; een binnenspeeltuin was in die tijd nog onbekend in Nederland.

Inmiddels is Wamelland een begrip, want vanuit Nijmegen, Utrecht, Den Bosch en Oss en natuurlijk Maas en Waal ontvangen zij met veel liefde de kinderen die zij veel plezier willen laten beleven. Engelien: ‘En we hopen het nog even vol te houden, ondanks de nare periode die achter ons ligt. Gelukkig zijn we weer open en kunnen we ons jubileum vieren.’  

Benny Bollo en Circus Factory
Natuurlijk ontbreekt in de feestweekenden Benny Bollo niet die ballonfiguren gaat maken en ballonnen aan de kinderen zal meegeven. Ook geeft Circus Factory twee keer per dag een interactieve circusshow. De kinderen kunnen dan van echte circusartiesten bijvoorbeeld leren jongleren en op een eenwieler fietsen. De circusshows zijn rond 12.00 en 15.00 uur, daar tussenin kunnen de kinderen zelf aan de gang met de circusmaterialen die er liggen.

‘Het is vanzelfsprekend mogelijk om in deze weekenden een kinderfeestje te vieren’, vertelt Engelien enthousiast. ‘En hoe leuk is dat je dan Benny Bollo en circusartiesten op je feestje hebt! Dat de mensen weer tevreden naar huis gaan en een leuke dag hebben gehad, dat vind ik het allermooiste. Ik geniet er altijd van als ik de kinderen zie spelen.’
Behalve voor kinderfeestjes is reserveren voor Wamelland niet nodig. Informatie is te vinden op www.wamelland.nl of neem contact op via tel. 0487-50 13 00 of per mail: info@wamelland.nl. De openingstijden zijn op woensdag tot en met zondag van 09.30 tot 18.00 uur. Adres: Industrielaan 12 in Wamel.

Door Anne Bregtje Schelfhout