B-frogg
B-frogg Foto: Reinier Jansen

Muzikaal programma PinksterVaria 2022

Uit

ALTFORST - De afgelopen maanden is de organisatie van PinksterVaria druk in de weer geweest om het Pinksterweekend in Altforst weer net zo druk en gezellig te laten verlopen als voor de coronaperiode. 

Vrijdag 3 juni gaat het evenement van start met B-frogg, een muzikale feestavond voor de jeugd vanaf 12 jaar. Deze avond maken de podiumbeesten van ‘Effe Serieus’ hun opwachting. De jonge bezoekers kunnen zichzelf opmaken voor een dijk van een avond met verkleedpartijen, winacties, verzoeknummers en sing-a-longs. Het belooft een knotsgekke avondvullende show te worden vol energie en passie. Met een flink arsenaal aan confetti en goodies tovert ‘Effe Serieus’ ieder feest om tot een heus Party Walhalla. Ze breken gegarandeerd de feesttent af.

Kaarten voor B-frogg kosten 10 euro per stuk in de voorverkoop, exclusief 0,50 euro servicekosten. Kaarten aan de deur kosten 12,50 euro.

MegaVaria
Op zaterdagavond 4 juni is het tijd voor MegaVaria. Dit succesvolle concept dat in 2019 voor het eerst in Altforst is uitgerold, krijgt dit jaar een vervolg. Biertorens, danseressen en verschillende live artiesten maken deze avond tot een event dat je niet wilt missen. Op het programma staat niemand minder dan Jan Biggel. Met de kneiter van een hit ‘ons moeder zeej nog’ gaat geheid de hele tent in polonaise. De andere artiesten van deze avond liegen er ook niet om: Immer Hansi, Zanger Marinus, Matte Frazzie en DJ Jordi.

Kaarten voor MegaVaria kosten in de voorverkoop 12,50 euro per stuk, exclusief 0,50 euro servicekosten. Kaarten aan de deur kosten 14 euro.

Voorverkoop
De voorverkoop voor zowel vrijdag als zaterdag is inmiddels gestart via ticketassist.nl.

PinksterVaria
Op de eerste pinksterdag krijgen bezoekers een uitermate gevarieerd aanbod voorgeschoteld voor jong en oud, waaronder diverse gratis attracties en speelelementen voor kinderen, outdoorgames voor en door jongeren, fierljepwedstrijden, een bonte diversiteit aan kraamjes, oude ambachten, live muziek tijdens Froggypop en veel meer. De entree bedraagt 4 euro per volwassenen en 2,50 euro per kind. PinksterVaria wordt traditioneel afgesloten met een knallend feest in de feesttent.

Kijk voor meer informatie op www.pinkstervaria.nl of volg PinksterVaria, MegaVaria en B-frogg via Instagram en Facebook.