Logo demaasenwaler.nl
De eerste editie van het Veerdam Festival was een groot succes.
De eerste editie van het Veerdam Festival was een groot succes. (Foto: John van Gelder)

Tweede editie vierdaags Veerdamfestival Druten

  Uit

DRUTEN - De tweede editie van het vierdaags Veerdamfestival liet even op zich wachten, maar van donderdag 26 mei tot en met zondag 29 mei kunnen de voetjes in het zand. De Drutense Veerdam wordt omgetoverd tot een gezellig festivalterrein waar bezoekers het aan niets zal ontbreken op muzikaal en culinair gebied.

Samen met Harm van Oijen van Aan Dek en de exploitant van de Veerdam, organiseert Niels Gijsbers van de Bogerd het Veerdamfestival. Niels vertelt: ‘Het worden vier dagen van muzikaal beleven en ontmoeten in relaxte sfeer en gezelligheid op een uniek plekje in Druten. Er staan diverse foodtrucks en stands uit de regio, met koffie, friet, burgers, borrelplanken en hotdogs. Speciaalbieren, wijn en fris maken het compleet. Het wordt genieten met de slippers uit en de voetjes in het zand.’ Overdag is het festival vanaf 14.00 uur gratis te bezoeken, voor ‘s avonds vanaf 20.00 uur zijn er kaartjes te koop via www.bogerddruten.nl en aan de poort.

Programma
Het programma van het Veerdamfestival is vol entertainment en voor elk wat wils: donderdag 26 mei vanaf 14.00 uur Vinyl On Wheels en Reyes & Jones, ‘s avonds vanaf 20.00 uur Thirty Dancing Outdoor; vrijdag 27 mei vanaf 14.00 uur Vinyl On Wheels en Intern And The Beast, ‘s avonds vanaf 20.00 uur Don’t Look Back en Radio U2 Tribute; zaterdag 28 mei Vinyl On Wheels en Sherryl Pak Wijn, ‘s avonds vanaf 20.00 uur De Adjes en Proost!. Elke dag tot 01.00 uur. Zondag is geheel gratis met vanaf 14.00 uur DJ Martin Hermens en Yeeehaa tot 21.00 uur, waarmee het festival tot een einde komt.
‘Ik hoop op een gunstige weersverwachting, met veel zonneschijn en daarbij op gezelligheid, zodat mensen met hun vrienden fijn samen kunnen komen genieten, swingen en dansen’, aldus Niels Gijsbers.

Meer berichten