D'n Bogerd opent cultureel terras
Logo demaasenwaler.nl
Nathalie van der Aa en Niels Gijsbers.
Nathalie van der Aa en Niels Gijsbers. (Foto: John van Gelder)

D'n Bogerd opent cultureel terras

  Cultuur

DRUTEN - Het coronavirus gooide weliswaar roet in het eten voor het festivalseizoen, maar vanaf 1 juli zijn buitenevenementen op kleine schaal mogelijk. Om dat te vieren brengt D'n Bogerd de hele maand juli en augustus een cultureel terras onder de naam 'Bogerd Buiten'.

'Binnenkort verrijst op een deel van onze parkeerplaats een gezellig zomers terras, compleet met foodtruck en bijna dagelijks een andere activiteit', vertelt Niels Gijsbers enthousiast.

Activiteiten

Wat men kan verwachten van het cultureel terras? 'In ieder geval is men dagelijks welkom voor een smakelijke lunch, verse smoothies, maar ook om te genieten van een drankje met een lekkere borrelplank.'

'Verder bieden we de komende maand een veelheid aan activiteiten voor jong en oud. Zo organiseren we onder meer een 'Vrijmibo' met muziekbingo, is er live (pop)muziek uit diverse decennia, zijn er 'lazy sunday afternoons' met muziek van Vinyl on Wheels en meer.' Ook aan de jeugd werd gedacht door de organisatie. 'Voor onze jongste bezoekers bieden we bijvoorbeeld laserquesten, een waterbalrace en zijn er theaterworkshops.'

Cultureel terras

Het cultureel terras is geopend van maandag tot en met woensdag van 12.00 tot 16.00 uur, van donderdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 00.00 uur en op zondagen van 12.00 tot 21.00 uur. Voor deelname aan sommige activiteiten moet gereserveerd worden. Kijk voor meer informatie en reserveren op: www.bogerddruten.nl.

Meer berichten