clubkampioenschappen tafeltennis ATC
clubkampioenschappen tafeltennis ATC Foto: Jo Berben
sport

Jan Janssen CLUBKAMPIOEN 2022

AFFERDEN – In Kulturhus De Meent hield ATC’68 de jaarlijkse clubkampioenschappen. Na een spannende finale werd Jan Janssen uitgeroepen tot clubkampioen.

De 11 deelnemers waren verdeeld in 2 poules, in een 5-kamp en een 6-kamp werd uitgevochten wie er doorgaan. Na vele zeer spannende wedstrijden en wat rekenwerk konden dan eindelijk de finales beginnen. Om de derde plaats werd hevig gevochten tussen Ronald van der Zandt en Guido Lentz, wat leidde tot een overwinning voor Ronald. De finale ligt nog helemaal open, zowel Pascal Willems als Jan Janssen maken nog kans op de eerste plaats. Van beide kanten werd de druk er flink opgezet,durven aanvallen, slagenwisselingen overnemen, Kant en Net ballen, alles was nodig om te kunnen winnen. Toch kwam Pascal al snel op een 2-0 achterstand door een goed spelende Jan. Maar Pascal knokte zich terug in de wedstrijd en draaide het uit in een vijf setter. Zo bleef de finale spannend tot aan het laatste punt. Uiteindelijk was het Jan die de laatste set naar zich toe trok en de set met 11-7 wist te winnen. Zo wordt de naam Jan Janssen weer toegevoegd in het rijtje der kampioenen.

Nieuwe leden zijn van harte welkom op de donderdagavond. De tafeltennisvereniging biedt volop gelegenheid om de tafeltennissport te beoefenen. Dit kan in competitieverband of gewoon recreatief , zolang het plezier maar de overhand heeft.