Thijmen Detiger clubkampioen jeugd Tik Hard

WAMEL - De ontknoping van de clubkampioenschappen bij Tik Hard leverde afgelopen weekend een spannende avond vol mooie wedstrijden op. Na een toernooi vol spanning mocht Thijmen Detiger zich de beste tafeltennisser van de jeugd van Tik Hard noemen. Bij de allerjongste spelers werd Melle Gubbels de beste van hun eigen kampioenschap.

In een spannende halve finale wist Thijmen met 3-1 af te rekenen met Christian Duifhuis, in de andere halve finale versloeg titelverdediger Faas Brouwer Melanie Janssen met 3-0. De finale tussen Thijmen en Faas was een mooi duel waarin de kampioen van vorig jaar de eerste set met 12-10 won. Hierna kreeg Thijmen echter meer grip op de wedstrijd waarna hij de drie volgende sets won met 11-6, 11-5 en 11-9.

De jongste tafeltennissers bij Tik Hard speelden hun eigen kampioenschap waarbij ze meerde behendigheidsspelletjes moesten doen met hun batje en tafeltennisbal. Het ging er fanatiek aan toe en na enig rekenwerk met de uitslagen van alle spellen mocht Melle zich kampioen noemen voor nummer twee Kevin Janssen.

Na alle sportieve strijd ontvingen Thijmen, Faas, Melle en Kevin een mooie beker uit handen van voorzitter Eric Zondag. De jonge tafeltennissers mogen nu gaan genieten van een verdiende vakantie en eind augustus zal het tafeltennis weer losbarsten.