Winnaar eerdere editie Winssense Kermiskoers
Winnaar eerdere editie Winssense Kermiskoers Foto: Thijs Stevens

Inschrijving Winssense Kermiskoers van start

Sport

WINSSEN - Zondag 14 augustus vindt de vierde editie plaats van de Winssense Kermiskoer. Sportieve fietsers uit de regio kunnen vanaf vrijdag 10 juni inschrijven voor dit evenement.

De organisatie is verheugd dat na twee jaar afwezigheid het evenement weer plaats kan vinden. Tezamen met de kermis op het Admiraal van Ghentplein zal de Kermiskoers zorgen voor een bruisend weekend van augustus in Winssen.

Jozef Janssen Classic
Evenals de laatste editie in 2019 zijn er ook het komende jaar twee koersen. Voor de recreatieve fietser is er de Jozef Janssen Classic. Deze beslaat zo’n vierentwintig kilometer en is vernoemd naar de laatste fietsenmaker van het dorp.

Hijmans Classic
Voor de fanatiekere fietser is er de Hijmans Classic. Deelnemers rijden twaalf ronden van vier kilometer door het dorp. Deze koers is vernoemd naar de hoofdsponsor: Hijmans Sloopwerken uit Winssen.

De ronden van beide koersen voeren over de dijk, door de Hoek van Winssen, langs de kermis op het Admiraal van Ghentplein, ontmoetingscentrum de Paulus. En als klap op de vuurpijl gaat ook dit jaar de koers weer ‘dwars deur d’n Kermistent’ bij Gasterij de Arend. 

Inschrijven
Inschrijven kan op vrijdag 10 juni vanaf 10.00 uur via de www.winssensekermiskoers.nl. Let op: het aantal inschrijvingen is beperkt.

Kijk voor meer informatie op www.winssensekermiskoers.nl of op facebook/Winssense Kermiskoers.