Eerdere editie Hernense Stratenloop
Eerdere editie Hernense Stratenloop Foto: Hernense Stratenloop

Veertiende Hernense Stratenloop

Sport

HERNEN - Hernen maakt zich op voor de veertiende Hernense Stratenloop door het afwisselende buitengebied van Hernen op zaterdag 18 juni. Wethouder Twan van Bronckhorst uit Hernen lost het startschot. De organisatie verwacht zo’n tweehonderdvijftig deelnemers voor deze recreatieve loop. Jong en oud zijn van harte welkom. 

Het parcours van de vijf en tien kilometer begint bij De Mijlpaal en gaat door het buitengebied van Hernen. Op de route onder meer het kasteel, de korenmolen en een mooie route door het Hernense bos met het schitterende ven. Bij de molen is een waterpost.

Het programma is als volgt: 15.00 uur start 600 meter 5 t/m 9 jaar; 15.10 uur start 1200 meter 10 t/m 13 jaar; 15.30 uur prijsuitreiking jeugd; 16.00 uur start 5 km en 10 km vanaf 14 jaar; 17.15 uur prijsuitreiking 5 en 10 km. De tijden worden geregistreerd met (ipicio)chips. Deze chips stelt de organisatie speciaal voor deze gelegenheid gratis ter beschikking.

Informatie en inschrijven
Start en finish zijn bij ontmoetingscentrum De Mijlpaal waar na afloop douchen mogelijk is. Deelnemers kunnen zich op de dag zelf inschrijven vanaf 13.30 uur bij de inschrijfbalie, tot 45 minuten vóór elke start. Voor meer informatie en voorinschrijven, kijk op www.hernensestratenloop.nl en facebook en twitter: @stratenloop.