Afbeelding
Foto: Annelieke Steenbergen

Twaalfde editie Hernense Stratenloop

Algemeen

HERNEN - Zaterdag 16 juni 2018 maakt Hernen zich op voor de 12e Hernense Stratenloop. Wethouder Geert Gerrits lost het startschot alvorens zelf van start te gaan. Er zijn zo'n 350 deelnemers voor deze leuke, recreatieve loop. Jong en oud zijn van harte welkom.

De start is dit jaar vervroegd naar de middag. Het parcours is op veler verzoek iets ingekort naar exact 5 en 10 km. De start en finish zijn bij de Mijlpaal. Het parcours van de 5 en 10 km start bij de Mijlpaal en gaat door het mooie buitengebied van Hernen: langs het kasteel, de korenmolen en door het Hernense bos met het schitterende ven. Bij de molen is een waterpost.

Gratis chips
De tijden worden geregistreerd met (ipicio)chips. Deze chips stelt de organisatie speciaal voor deze gelegenheid gratis ter beschikking.

Inschrijven
Start en finish zijn bij ontmoetingscentrum De Mijlpaal, waar deelnemers na afloop eveneens kunnen douchen. Op de dag zelf kan men daar inschrijven vanaf 13.30 uur bij de inschrijfbalie tot 45 minuten vóór elke start. Voor meer informatie en voorinschrijven, zie: www.hernensestratenloop.nl.