Logo demaasenwaler.nl
Foto: Marieke Korsten

Proeftrainingen hockey

  Sport

DRUTEN - Hockeyclub Druten houdt op zondag 23 augustus de eerste van vier proeftrainingen voor jongens en meisjes van 6 tot en met 12 jaar. De proeftrainingen vinden plaats op de nieuwe watervelden van de hockeyclub op sportpark de Gelenberg, en zijn bedoeld om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de hockeysport.

De proeftrainingen vinden plaats op vier zondagen; op 23 en 30 augustus en op 6 en 13 september. Kinderen kunnen zowel één als meerdere keren meedoen. Aan deelname aan de proeftrainingen zijn geen kosten verbonden. Opgeven kan per mail via: jongstejeugd@hockeyclubdruten.nl. Vermeld daarbij naam én leeftijd.

Er wordt door de jongste jeugd één keer per week getraind. Competitie wordt gespeeld op zaterdag. Per jaar zijn er drie competitie perioden. Van half december tot half februari is er een winterstop voor wat betreft het veldhockey.
Tijdens de trainingen wordt er vooral gewerkt aan technische vaardigheden. Tijdens de competitiewedstrijden wordt er wedstrijdervaring opgedaan en tactiek geleerd. Wedstrijden worden begeleid door een coach/spelbegeleider (veelal ouders).
Voor meer informatie, zie: www.hockeyclubdruten.nl.

Meer berichten