Afbeelding
Foto: Unitas'28

Unitas´28 JO12 sluit 2019 af met winst

Sport

WAMEL - Als laatste team van Unitas´28 in het kalenderjaar 2019 speelde de JO12-2 afgelopen zaterdag 21 december nog voor de competitie tegen het Nijmeegse Blauw Wit JO12-3 een leuke wedstrijd waarin het na een 3 – 2 ruststand met maar liefst een 6 – 2 overwinning het jaar positief afsloot.

De ploeg van trainer David van Rijckevorsel en stagiaire Anne van Kruijsbergen had een goede start en al spoedig stond het op een 2 – 0 voorsprong. Echter niet veel later stond het met 2 – 2 op het scorebord alweer gelijk. Nog voor de pauze wist de thuisclub weer op voorsprong te komen, 3 – 2. Al vlak na het beginsignaal van de 2e helft door de prima leidende scheidsrechter Johnny van de Wardt uit Heerewaarden werd de voorsprong vergroot naar 4 - 2. Ook de Nijmegenaren kregen nog enkele kansen maar troffen in Unitas'28 keeper Siebe Rienks een sterke sluitpost op hun weg en na nog twee Wamelse treffers eindigde deze wedstrijd in een 6 – 2 overwinning voor de thuisploeg.

De Wamelse productie werd verzorgd door Joris de Vree (4x), Roemer Lap en Calle Kropman. Hiermee eindigt Unitas´28 jo12-2 met 22 punten uit 12 wedstrijden op een fraaie 4e plek.

Als het weer meezit, gaat op zaterdag 1 februari de competitie voor de jeugd weer van start.

Door J. Lamers