Heren 2, Challenge Beuningen
Heren 2, Challenge Beuningen Foto: BVC

Winst voor de teams van Basketbal Vereniging Challenge uit Beuningen

RHENEN/ZEVENAAR - Heren 1 speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Black Stars in Rhenen. Deze wedstrijd eindigde in een overwinning voor Challenge, 49-74.

Heren 2

Met een prachtige 20-1 start openden de Heren 2 van Challenge de uitwedstrijd in Zevenaar. In het tweede kwart vocht het team van Basketiers stevig terug. Maar Challenge pakte voor de rust weer de controle over de wedstrijd. Ruststand 41-20, het derde kwart moest scherper gestart worden. De mannen in oranjezwart wilden voor de tweede keer dit seizoen de 100 punten halen, maar leken dat op dit tempo niet te gaan halen.
Met behulp van harde verdedigingen en sterke aanvallen kregen de mannen van Challenge de wedstrijd weer naar hun zijde. De gehele tweede helft was in handen van de Heren 2 uit Beuningen en zij wonnen de wedstrijd met een hele nette score van 32-83.

De mannen van de U20 speelde een uitwedstrijd tegen V.B.V. in Veenendaal en ook deze wedstrijd eindigde in het voordeel van Challenge, 35-44.

De teams spelen volgende week thuis: Heren 1 tegen de Pigeons uit Duiven om 14.45 uur, Heren 2 tegen Black Stars uit Rhenen om 13.00 uur en U20 tegen Volic uit Putten om 14.45 uur.