Logo demaasenwaler.nl

Zevenheuvelenloop blijft topevenement voor HVB lopers

  Sport

Ook dit jaar waren veel leden van de Hardloopverniging Beuningen actief tijdens de 36e Zevenheuvelenloop.

Was in het verleden de 15 km op zondag het populairst, nu is dat duidelijk de zaterdag avond. En dat stemt weer overeen, met het hoge recreanten in de vereniging. Maar liefst 55 leden van HVB liepen de 7 km.

Genietend van de feeërieke verlichting en de relaxte sfeer tijdens deze avondloop.

Voorzitter Frank van de Graaf gaf het geode voorbeeld door als 1e HVB lopers binnen te komen.Hij bleef net onder de 30 minuten (29.58). Jacco Wienen deed er 34.38 over ne bleef daarmee 1e dame Ellen Debets maar 20 seconden voor (34.58). Wiebke Lukker volgde al snel in 35.33. Na afloop was het weer genieten van de catering .Die ook dit jaar weer goed geregeld was door Gijs van den Hurk, die dus het inzetten van de zijn vrijwilligers moest omzetten van de zondag naar de zaterdagavond . Niet tegenstaande dat, was hij wederom de snelste HVB loper op de zondag. Toen onder prima omstandigheden 22 HVB lopers van start gingen.

Gijs finishte na 61.07 Frans Bruil bleef daar ruim 2 minuten achter 63.32. 1e dame was Esther Arnts die met haar tijd van 1.13.28 niet helemaal tevreden was. Een extra vermelding verdient het debuut van 65+ Guy Rutten die dacht er 1.30 over te doen en 126. uit kwam. Ons oudste lid de 75 jarige Peter Groenen deed 1.20 over en eindigde daarmee als 6e in zijn klas. En na afloop van zijn wel verdiende pilsje kon genieten.

Meer berichten