Harrij Verbruggen gooit enkele pijlen met Michael van Gerwen
Harrij Verbruggen gooit enkele pijlen met Michael van Gerwen Foto: Sjaak Janssen

Mighty Mike bij Unitas'28

Sport

WAMEL - Voetbalvereniging Unitas '28 uit Wamel ontving vrijdag 4 januari de kersverse wereldkampioen darten Michael van Gerwen.

Voor bijna vijfhonderd man mochten de drie winnaars de voorrondes van het jaarlijkse darttoernooi het vrijdagavond opnemen tegen Van Gerwen. Zoals het een wereldkampioen betaamt, won hij niet alleen alle partijen, maar gooide ook nog een aantal 180'ers.

Michael van Gerwen werd bij Unitas '28 ontvangen in de bestuurskamer waarin alle rust zes jeugdleden en drie volwassenen met hem op de foto mochten tijdens een Meet & Greet. Van Gerwen nam alle tijd voor de jeugdspelers die daardoor de tijd van hun leven hadden. Met een glamoureuze opkomst in de bomvolle feesttent was daar het moment waar Wamel zich de afgelopen dagen zo op had verheugd: 'Mighty Mike' llive op het podium! In de grote tent naast de kantine juichen de dartfans hun held toe zeker wanneer hij enkele keren de maximale score van 180 gooit. Een fantastische avond voor Wamel en omgeving mogelijk gemaakt door Harrij Verbruggen die een beddenspeciaalzaak runt in Vlijmen. Hij regelde de contacten tussen de topdarter en Unitas'28. Deze kans werd door Unitas'28 met beide handen aangegrepen en door de inzet van vele vrijwilligers is er een fantastische avond neergezet waarvan velen hebben kunnen genieten.