Gemoedelijk kersttoernooi

Sport

DREUMEL - De 35e editie van het volleybaltoernooi van Touché: het is was weer super gezellig! De netten hingen weer strak en de ballen vlogen heen en weer door zo'n 36 enthousiaste kinderen.

Alle basisschoolkinderen hadden, zoals gebruikelijk, volleybalclinics gehad van meester Gerrit gehad tijdens de gymles. Hij kreeg hulp van trainers van Touché en enkele ouders. De groepen 3 t/m 5 hebben les gehad in Cool Moves Volleybal (CMV) op niveau 2. Dat betekent dat ze moeten gooien en vangen en dat allemaal in een snel tempo. Het doel hierbij is de bal bij de tegenstander op de grond te gooien. De groepen 6 t/m 8 hebben les gehad in Smashbal, waarbij het doel is de bal bij de tegenstander op de grond te smashen. De winnaar in de CMV-poules was het team Rendieren. Hierin zaten Tara, Saar, Jet, Jobbe en Keano. De winnaar van Smashbal was het team Kerstkransjes. In dit team zaten Pien, Gwen en Bloeme. Alle kinderen bedankt voor het meedoen én alle vrijwilligers bedankt voor het helpen.

Zondag 13 januari is het weer een drukke volleybal dag in de sporthal. De mini's van niveau 1-2 en 3 spelen dan een toernooi thuis tegen diverse clubs uit de regio. Iedereen is welkom om te komen aanmoedigen van 10.00 tot 13.00 uur.