Goed spel Mini-teams Touché

Sport

HORSSEN - De mini-teams niveau 2 en 3 van Touché hebben zondag 4 november hard gewerkt en goed gespeeld tijdens het toernooi in Horssen.

De beide teams van niveau 3 speelden beide met drie spelers, wat even wennen was. De tegenstanders speelden gewoon met vier spelers en dat voelde wat oneerlijk. Desondanks hebben de spelers zich goed ingezet en lieten zien dat zij steeds beter in staat zijn de ballen op te vangen, zoals dat bij dit niveau hoort. De grote inzet was helaas niet terug te zien in de uitslagen. Zowel team 3-1 als 3-2 speelden één wedstrijd gelijk en verloren er twee.

Team niveau 2 was voor het eerst in volle bezetting aanwezig. De meiden speelden weer met veel plezier. Ze lieten zich wel van hun sportieve kant zien, want bij één tegenstander speelden ook maar drie kinderen en heeft één van de Touché spelers met hen meegedaan om er toch een leuke pot van te maken. Met één wedstrijd gewonnen, één verloren en één wedstrijd met een gewonnen set en een set gelijk spel, is het toernooi mooi afgesloten.

Het volgende toernooi is op 9 december in Wijchen. Voor niveau 4-5 is er zondag alweer een toernooi in Gendt. Bij de thuiswedstrijden zaterdag van MA en MB zijn er ook weer twee mini's , Sophie en Isis, voor de eerste service .