Logo demaasenwaler.nl
Foto: uitwaaiers

Puppy Project 'Puppyheuvel'

EWIJK - Op het project Hondenheuvel in Ewijk gaat op woensdag 20 mei een uniek project van start: 'Puppyheuvel'.

Belangstellenden kunnen daar elke woensdag gratis met hun pup terecht tussen 10.00 en 11.00 uur. Er is gedurende een uur een veldje gereserveerd aan het Schoolpad in Ewijk. Deelnemers kunnen op het veilig afgesloten veldje samen met hun pup kennismaken met andere puppy's en met de begeleiders van Hondenheuvel.

Hondenheuvel is een uniek hondenproject bij zorggroep Maas en Waal in Ewijk. Het doel van het project is om ouderen, dieren en vrijwilligers samen te brengen. Onder de naam 'Hondenheuvel' is een uitlaad- en speelveld in gebruik genomen. 'De Uitwaaieres' is de naam van de uitlaatservice.

Tijdens Puppyheuvel zijn er begeleiders van De Uitwaaiers aanwezig met tips en trucs. Pups zijn welkom vanaf 8 weken en kunnen tot hun 16e week gratis terecht bij Puppyheuvel. Er zijn benches en overige voorzieningen, dus deelnemers hoeven zelf niets mee te brengen. Kijk voor meer informatie over de regels en voorwaarden op www.uitwaaiers.nl. Via de site kan ook ingeschreven worden voor Puppyheuvel.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ga jij zuiniger om met water ivm watertekort?Reageren!