Kerk in Maasbommel.
Kerk in Maasbommel. Foto: Ko van den Boom

Openstelling van diverse kerken Sint- Christoffelparochie

11 mei, 17:34 Algemeen

MAAS EN WAAL - Veel mensen missen het bezoek aan hun vertrouwde kerk. Daarom zijn vanaf heden de heilige Alphonsuskerk in Beneden-Leeuwen en de heilige Barbarakerk in Dreumel vooralsnog elke zondag geopend.

Op Hemelvaartsdag en eerste pinksterdag zijn de kerken van Beneden-Leeuwen, Dreumel, Wamel en Alphen, Altforst, Boven-Leeuwen en Maasbommel open.

Beneden-Leeuwen
De kerk is elke zondag geopend van 12.00 tot 16.00 uur (en met Hemelvaartsdag en eerste pinksterdag).
Er is gelegenheid om: de kerk te bezoeken voor stil en persoonlijk gebed; het Sacrament van Boete en Verzoening te ontvangen (biechten); een bezoek aan Maria te brengen en een kaarsje op te steken en te bidden bij het heilig Sacrament dat is uitgesteld.

Dreumel
De kerk is elke zondag geopend van 10.30 tot 13.00 uur (en met Hemelvaartsdag en eerste pinksterdag).
Er is gelegenheid om de kerk te bezoeken voor stil en persoonlijk gebed; het Sacrament van Boete en Verzoening te ontvangen (biechten); een bezoek aan Maria te brengen en een kaarsje op te steken en te bidden bij het heilig Sacrament dat is uitgesteld.

Alphen, Altforst en Wamel
De kerken zijn op Hemelvaartsdag en eerste pinksterdag geopend van 14.00 tot 16.00 uur.

Boven-Leeuwen
De kerk is op Hemelvaartsdag en eerste pinksterdag geopend van 10.00 tot 11.00 uur.

Maasbommel
De kerk is op eerste pinksterdag geopend van 14.00 tot 16.00 uur.

Er is gelegenheid in de kerken van Alphen, Wamel, Altforst, Boven-Leeuwen en Maasbommel om de kerk te bezoeken voor stil en persoonlijk gebed en een bezoek aan Maria te brengen en een kaarsje op te steken.

Corona-maatregelen
Tijdens de openstelling van de kerk moeten alle wettelijke maatregelen gerespecteerd te worden met betrekking tot afstand, hygiëne en groepsvorming.

Digitale krant