Logo demaasenwaler.nl

Vijftiende Herenzitting Beuningen

BEUNINGEN - De Herenzitting Beuningen is een heel bijzonder iets. Een zaal vol met bijna 300 heren, in smoking, die uitverkoren zijn om dit feest mee te mogen maken. De 15e Herenzitting is een feit!!

Op zondag 2 februari 2020 staan de deuren van De Vrijboom in Beuningen weer open voor de 15e Herenzittingen Beuningen. Dan is het weer zover, van 's ochtends 11.00 uur tot 's middags een uurtje of 3, een feestelijk programma voorgeschoteld krijgen waarvan vooraf helemaal niets bekend is. De Vrijboom zal op deze zondag weer bol staan van de artiesten die hun kunsten op het podium zullen komen vertonen. Vanaf 09.30 uur staat het ontbijt voor de heren klaar, want een stevige ondergrond is zeker aan te raden!

Om 11.00 uur precies zal het startsein geven worden voor alweer de 15de Herenzitting Beuningen. Uiteraard wordt goed gezorgd voor de inwendige mens en stijgt, naarmate de tijd en het programma vordert, de feeststemming tot een hoogtepunt. Omstreeks 14:30 uur staat de finale act geprogrammeerd, wie dit jaar de bühne betreedt is natuurlijk nog geheim?

Vanaf 15.00 uur is iedereen van harte welkom in de grote zaal van de Vrijboom, en wordt het feest voortgezet met de "afterparty". Hiervoor is de entree gratis. Muzikale medewerking die middag in handen van DJ Mike.

Meer berichten