Dames 2 kent een goede start van het seizoen

Sport

Dames 2 kent een goede start van het seizoen. Dit team, vorig jaar nog een meiden team, speelt nu in de 4e klasse senioren. Dit betekent voor de jeugdige meiden vaak spelen tegen dames die iets meer ervaring hebben.

Deze eerste wedstrijden laat dames 2 zien dat het ook door hard te werken en slim te spelen wedstrijden kan winnen. Met de regel van 5 voor de service in gedachten en op de goede plaats staan in de verdediging zorgt voor een prima aanval. De eerste 2 wedstrijden werd met 3-2 gewonnen van Vocasa 10 en Pegasus 11. Dinsdag was het zelfs een overtuigende 4-0 tegen Vocasa 11 .

Het eerste minitoernooi niveau 2 en 3 stond gepland op zondag 29 september. In alle vroegte vertrokken 3 teams naar Millingen a/d Rijn. Toch wel een spannende dag. Voor een aantal kinderen was dit het eerste toernooi en de kinderen die al eerder een toernooi gespeeld hadden, speelden voor het eerst in niveau 3. Bovendien waren er een aantal nieuwe spelregels en dat was wennen.

Er werd enthousiast en hard gewerkt, goed samen gewerkt, er werden mooie punten gescoord en zelfs bonuspunten werden gemaakt! Je zag de kinderen groeien tijdens het toernooi! Al met al was het een leuke sportieve ochtend, met wedstrijden die gewonnen werden, een enkele werd verloren en er werd twee keer gelijk gespeeld. Een resultaat om trots op te zijn!

Het volgende minitoernooi niveau 2 en 3 wordt gespeeld op zondag 13 oktober in Bemmel.

Op maandagavond is er een nieuwe trainingsgroep opgestart voor mannen en vrouwen die graag op een ontspannen manier willen volleyballen en kennis willen maken met de sport. Iedereen die graag een uurtje wil sporten in een gezellige groep is van harte welkom in de sporthal in Dreumel.

Trainingstijd van 20.00-21.00u. Weet je het nog niet zeker maar ben je wel nieuwsgierig ? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom ! Waarschuwing: je kunt besmet raken met het volley-virus ! Kijk ook op www.vvtouche.nl voor meer informatie over de vereniging.