Logo demaasenwaler.nl
Foto: Klaasje Dijkstra

Ewijkse collectanten in het zonnetje gezet

EWIJK - Al jarenlang mag Reuma Nederland in Ewijk een beroep doen op een vaste groep collectanten. Ieder jaar weer gaan zij in maart langs de deuren om het belangrijke werk van Reuma Nederland te ondersteunen. Doordat de meeste wijken altijd door dezelfde collectanten worden gelopen worden ze vaak al verwacht. In Ewijk leverde dat dit jaar een prachtig resultaat op van 1.457,33 euro.

Afgelopen week werden alle collectanten uitgenodigd in MFA 't Hart. Onder het genot van een kopje koffie werd hen door José Heber van Reuma Nederland iets verteld over de ontwikkelingen rondom de collectes en wat er met het geld gedaan wordt aan onderzoeken en patiënten belangen. Na deze leerzame en positieve uitleg bedankte zij iedereen voor de jarenlange inzet. Mientje Groenen,

Ria Groenen, Henk Schilting, Huberdien Janssen en Annemiek Roelofs werden speciaal bedankt met een bos bloemen, een oorkonde en een lepeltje voor 25 jaar of langer collecteren voor het Reumafonds/Reuma Nederland. Alle andere collectanten ontvingen van José een bos bloemen en een lepeltje voor 5, 10,15 of 20 jaar collecteren. De collectanten die niet aanwezig waren zijn later thuis door de collecte coördinatoren bedankt.

Meer berichten