v.l.n.r.: Marc Verschuren, Guus Linnemann, Jim Servaes, Wido de Klein en Mike Verhof
v.l.n.r.: Marc Verschuren, Guus Linnemann, Jim Servaes, Wido de Klein en Mike Verhof Foto: eigen foto

Phoenix brengt rasechte rock naar café De Bever

Cultuur

BENEDEN-LEEUWEN - Café De Bever heeft wederom een tribute band weten te contracteren om een live optreden te verzorgen in het Leeuwense etablissement. Op zaterdag 20 april is café De Bever een avond lang het beste rockcafé van de wijde regio. Dan zal het podium worden vrijgemaakt voor de rockband Phoenix.

Phoenix is ruim tien jaar geleden opgericht en samengesteld uit muzikanten, die hun sporen in de wereld van de muzikaliteit al ruimschoots hebben verdiend. De vijf muzikanten van Phoenix staan op het podium met veel speelplezier, enthousiasme en een duidelijk merkbare onderlinge band. Ze staan erom bekend het publiek te vermaken.

Repetoire

De muziek die Phoenix met passie speelt, tevens de muziek die de bandleden zelf graag beluisteren zal bij menig rockliefhebber het hart sneller doen kloppen. Het repertoire van de rock coverband Phoenix bestaat onder andere uit AC/DC, Black Sabbath, Deep Purple, Garry Moore & Phil Lynott, Gotthard, Guns 'n Roses, Iron Maiden, Judas Priest, Kiss, Megadeth, Metallica, Motorhead, Ozzy Osborne, Rage Against The Machine en Velvet Revolver.

Door in 2012 succesvol met een waar mailoffensief zo'n beetje alle leuke kroegen, zalen en motorclubs te bestoken met de vraag of er ergens een toffe rockband een optreden zou mogen verzorgen stapelen de boekingen zich op waardoor de band zelfs soms nee moest verkopen. De lijst met wapenfeiten groeide gestaag met als een van de hoogtepunten headliner op de Superrally 2013 te Wroclaw in Polen.

Phoenix treedt zaterdag 20 april op in café De Bever, aanvang 21.00 uur. Phoenix speelt deze avond gedurende 2,5 uur rockmuziek vanaf de 70'er jaren tot heden. De entree bedraagt 10 euro. Meer informatie via www.cafedebever.nl. Reserveren kaarten: info@debever.nl of 06-520 718 42.